• Hançerli M.Çifte Hamam Cd.Tunç Apt Kat 2 No 52 İlkadım Samsun
  • 0(507)1808328
  • info@playmedya.com.tr

Türkiye Genelinde ve Avrupa'da Aktif Projeler Yürüten Öncü Reklam Ajansı Markaları Arasındayız.

Türkiye Genelinde ve Avrupa'da Aktif Projeler Yürüten Öncü Reklam Ajansı Markaları Arasındayız.

Türkiye Genelinde ve Avrupa'da Aktif Projeler Yürüten Öncü Reklam Ajansı Markaları Arasındayız.

23 Ekim 2023, 15:261220

 

Play Medya Reklam Ajansı (PMC), Samsun başta olmak üzere Türkiye'nin her bölgesinde özellikle İzmir, Ankara ve İstanbul'da yoğun faaliyet göstermekteyiz. Ayrıca Avrupa'da Almanya, Avusturya, Hollanda ve İngiltere gibi ülkelerde de dijital reklamcılık ve digital marketing hizmetlerimiz ile aktif olarak projeler yürütüyoruz. Bölgeler arası farkındalık ve işbirliği anlayışıyla, müşterilerimize ulusal ve uluslararası düzeyde kapsamlı hizmetler sunmaktayız.

Türkiye'de Geniş Kapsamlı Faaliyetler

Türkiye genelinde geniş kapsamlı pr projeleri üzerinde çalışarak, bölgesel farklılıkları gözeterek müşterilerimize özelleştirilmiş çözümler sunmaktayız. Samsun'un yanı sıra İzmir, Ankara ve İstanbul gibi önemli merkezlerde de aktif olarak varlığımızı sürdürmekteyiz.

Avrupa'da Uluslararası Projeler

Avrupa'da da faaliyet göstererek uluslararası arenada güçlü bir konum elde etmekteyiz. Almanya, Avusturya, Hollanda ve İngiltere gibi ülkelerdeki projelerimizle küresel ölçekte fark yaratarak şirketimizin uluslararası vizyonunu güçlendirmekteyiz.

Küresel İşbirliği ve İnovasyon

Samsun ve Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'da da faaliyet gösteren şirketimiz, küresel işbirliği ağlarıyla entegre olarak, sektördeki güncel gelişmeleri takip ederek inovasyon ve kaliteyi her projesinde ön planda tutmaktadır.

Play Medya Reklam Ajansı olarak, müşterilerimize yerel ve küresel düzeyde en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendimizi geliştiriyor ve sınırları aşmayı hedefliyoruz. Bölgesel farklılıkları anlayarak, küresel bir bakış açısıyla hareket ediyor ve her projede en iyi sonuçları elde etmeyi amaçlıyoruz.

Yorumlar

Yorum Yap

WhatsApp